Play Video
ՂԱՐՇՄ
Ճաշ պատրաստված Արագած լեռան ստորոտից հավաքված հատուկ ղարշմ տեսակի խոտաբույսով՝ ՂԱՐՇՄՈՎ կամ ԿԱՐՇՄՈՎ, ընկույզով և ոսպով։ Այն հաճախ համեմատում ենք խաշի հետ, միայն թե սա բուսակերների համար։ Երբ ապուրը պատրաստ է, ավելացնում ենք սխտոր և հայկական չոր լավաշ ու վիտամինային փունջը պատրաստ է։ Այն հիմնականում հայտնի է Բյուրականում ու տեղացիների շրջանում է շատ տարածված։ Հիանալի առիթ է ընկերներով քաղաքից դուր գնալ բուսական խաշի ետևից, տարօրինա՞կ է, հավատում ենք՝ կսիրեք: